Vorig jaar was onze jubileum maand in november en waren er vele van u aan het taarten maken voor “Heel Tuitjenhorn bak voor Kenia”. Alweer een jaar terug en in dit jaar is er ook weer van alles gebeurd. Mooie en minder mooie dingen. Maar de taart op de kers is wel  0nze nieuwe Website.

De website ziet er geweldig uit. Dit is een hele klus geweest wat niet zomaar door ons leken gedaan kan worden. Daarom” Heel veel dank” aan Nico de Roo die deze klus op een voortreffelijke manier geklaard heeft. Deze website voldoet aan alle eisen van deze moderne tijd waar iedereen heel vaak op zal zoeken. Hij is een paar maanden bezig geweest, om deze website voor elkaar te krijgen en dit was een gift van Nico aan onze stichting. Ook dat is fantastisch want een website laten maken is nu eenmaal heel duur en daarvoor ontbreekt bij ons het geld. Ook daarvoor Nico onze dank.

Nico wil hem de komende tijd nog bijhouden en nieuwe berichten publiceren. Bent u nieuwsgiering geworden kijk op : https://www.vriendenjoseph.nl. voor het laatste nieuws.

Het minder mooie nieuws is dat Father Joseph met zijn auto aangereden is door een matatu. Dat zijn de Volkswagen busjes die keihard rijden door dorpen en over de wegen, zeker in de stad. Het is afschuwelijk.

Hij werd van achter aangereden dus bij al zijn ongemakken nu weer een tik in zijn hals, wat met therapie moet worden verholpen. De auto is in de garage. Wij hopen ook dat zijn hals gauw hersteld.

Late we er samen weer een goede tijd van maken en in staat zijn onze mede mens in nood te blijven helpen.

Namens de Stichting Vrienden van Joseph,

Liesbeth.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *