Nu de vakantie ten einde loopt pakken we de pen weer op om u te informeren over onze acties tijdens de vakantie. Een geweldig resultaat met het bollen pellen! Ook de statiegeld actie bij Deen brengt veel geld op! In een woord GEWELDIG

Als eerste het bollen pellen. Met 21 dames zijn we in de schuur van Dick en Susan aan het pellen geweest en het resultaat mag er zijn. 246 kistjes werden vol gepeld met een bonus van 14 was het in totaal 260 kistjes. In totaal het mooie bedrag van
€ 320,00 aangevuld tot € 500,00. Een prachtig resultaat waar we de dames en Dick en Susan heel dankbaar voor zijn. Ook hopen we volgend jaar weer op hun medewerking te mogen rekenen.

Onze 2e actie is het statiegeld bij DEEN. Geweldig wat een medewerking van u allen.
Wekelijks legen we het kistje met de statiegeldbonnetjes en het resultaat mag er zijn.

Al deze statiegeldbonnetjes brengen wekelijks ruim
€ 100,00 in onze kas. Hard nodig want op de laatste avond voor zijn vertrek liet Father Folkert nog een foto zien van het dak van het babyhome. Een golfplaten dak wat meer weg had van gatenkaas. Niet meer te repareren. Wij willen graag voor de regentijd een nieuw dak realiseren op het BABYHOME. Zodat deze vondelingetjes lekker droog in hun bedjes kunnen vertoeven en niet meer tussen de bakken en emmers die het water opvangen, moeten slapen. Onze statiegeld actie stopt op 3 september, en het resultaat zal zeker boven de € 1000,00 liggen. Wat geweldig, heel veel dank aan u allen en aan de Fa. DEEN en medewerksters voor hun enthousiasme.

 

 

Verder gaan we als stichting weer van start om de mensen, die het veel minder hebben in hun leven, te helpen om ook een leefbaar bestaan te krijgen.
Onze leuze is en blijft: Vele kleintjes maken een grote !

Stg. Vrienden van Joseph.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *