Op de eerste plaats voor u allen een goed en gezond 2020! Deze keer hebben we veel goeds te melden!
Vanaf 2015 heeft de stichting “Vrienden van Joseph” Naomi Njoki in Kenia ondersteund tijdens haar driejarige secretaresseopleiding. Met veel plezier kunnen wij u berichten dat Naomi haar studie met goed resultaat heeft afgerond.

Wij zijn zeer content met dit resultaat van onze ondersteuning, die mede dankzij de bijdrage van dorps- en streekgenoten in voorbije jaren tot stand kwam. Wij zijn iedereen daarvoor zeer erkentelijk

Door haar gezondheidsproblemen was Naomi niet in staat haar opleiding in de voorgenomen drie jaren te voltooien, maar ze heeft volgehouden, doorzetter als ze is. En nu breekt voor Naomi een periode aan, waarin zij naarstig op zoek gaat naar een baan. Zij doet dat onder begeleiding van een van de bestuursleden van de Foundation Friends of Joseph in Kenya.  Wij wensen haar daarbij veel succes en blijven haar nog even volgen en ondersteunen bij haar eerste stappen op haar maatschappelijke pad.

Maar deze keer hebben we nog meer goeds te melden:

We zijn erg blij dat we de eerste € 18.000,00 voor de nieuw te bouwen school in Mwitha overgemaakt hebben. Ze kunnen nu starten met de bouw van de eerste 2 lokalen.

En dan wederom een succesvolle statiegeldactie bij DEEN! We mochten via de statiegeldactie het mooie bedrag van € 307,55 in ontvangst nemen. Firma DEEN heel veel dank voor uw hulp. U allen bedankt voor uw statiegeldbonnetjes.

Zo ziet u maar weer, vele kleintjes maken één grote.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *