Wie had gedacht dat onze mondkapjes actie zo goed zou verlopen? Deze week heeft Nel € 1000,00 overgemaakt naar onze rekening van de Stichting Vrienden van Joseph. Geweldig Nel, wat een goed resultaat, en dit is nog niet het einde. Al komen de  bestellingen nog steeds regelmatig binnen, de top hebben we denk ik wel bereikt, maar Nel haar atelier is nog steeds open.

Ook mogen we niet mopperen over de resultaten van de wandeltocht. Op dit moment is ook daar al € 140,00 binnen gekomen! Ja we kunnen niet tippen aan Nel, maar het is wel geld en daarmee kunnen we zeker ook weer een aantal mensen redden van de honger en ellende in onze projecten in Kenia.

Deze week kregen we nog een bericht van Father Joseph, de steden zijn vrij gegeven, dat betekent dat de mensen naar het platte land gaan op zoek naar eten en dan het Coronavirus meenemen en zo zorgen voor uitbreiding naar het platte land. Dus weer meer patiënten die besmet worden. Daar is ook weinig medische zorg, met al de gevolgen van dien.
Eind van de maand zullen we het eerste geld overmaken naar de Fadhyligroep, om de ergste nood te redden onder de meest arme van de bevolking.

Inmiddels denken we alweer aan Kerst en de tijd daarvoor. Om ook dan een actie te voeren voor de honger in onze gebieden in Kenia. Misschien heeft u een goed idee, schroom niet maar laat het ons weten via e-mail of het contactformulier.

Tot zover heel hartelijk dank voor uw hulp en meeleven. Samen kunnen we veel!
Ons motto is nog steeds,
Vele Kleintjes, maken één grote!

Dankbare groet,
Stichting Vrienden van Joseph

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *