Zondag 24 november was een speciale dag in Tuitjenhorn. ‘s Middags trad het Jambokoor op in onze kerk met een geweldig concert, afgewisseld door een verteller met een prachtig verhaal over de 4e koning. Jammer dat de verteller niet overal goed te horen was, maar dat deed aan het geheel geen afbreuk.  Met kerstliederen in verschillende Afrikaanse talen mochten we de vreugde en warmte van Afrika ervaren en zal het ons dichter bij het kerstfeest brengen wat we over 1 maand alweer mogen vieren.

Jambokoor treedt op in Tuitjenhorn.

Meer van het repertoire kunt u op de website van het Jambokoor vinden en terugluisteren.

Als slot nog een kopje koffie of thee met een heerlijke koek, gesponsord door DEEN, maakte deze middag tot een prachtig geheel. Fa. DEEN Supermarkten heel hartelijk dank hiervoor!

Deze middag is georganiseerd door de St. Vrienden van Joseph als dank aan alle sponsoren en belangstellenden. We kunnen u verzekeren dat al uw bijdragen rechtstreeks naar onze projecten in Kenia gaan, dat heb ik weer mogen ervaren op mijn laatste reis naar Kenia.,Lees het uitgebreide reisverslag

De mensen die onze projecten ter plaatse begeleiden doen dat heel serieus. Wij zijn heel blij dat de Foundation Friends of Father Joseph nu erkend is door de regering met een certificaat en zodoende een eigen bankrekening hebben  kunnen openen zodat alles nog vlotter verloopt.

Nogmaals dank aan deze sponsors die het ons mogelijk maken ons werk in Kenia te doen voor de mensen die het veel minder hebben als wij.

Aan een ieder: hartelijk dank voor uw komst.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *