De afgelopen week is er weer van alles gebeurd. Zo hebben we maandagmiddag voor de laatste keer dit jaar het mooie kastje voor de statiegeldbonnetje geleegd bij supermarkt DEEN waar we 2 maanden lang deze bonnetjes mochten sparen. U deed ze spontaan in het kastje en zo kwamen we na 2 maanden tot het mooie bedrag van € 822,40. Fantastisch. Mede namens Father Folkert Kruis die toevallig in Tuitjenhorn was en de bonnetjes in ontvangst nam, heel veel dank voor uw spontane hulp. Ook heel veel dank aan de bedrijfsleider van deze supermarkt Dhr. De Vries voor zijn medewerking, geweldig! Dit is weer een mooie bijdrage voor de bouw van het Scheikunde en biologielokaal van de St. Maryhighschool in Kipsingori. Door deze acties komen we steeds dichter bij het bedrag wat we nodig hebben voor de afbouw van dit lokaal.

P1150864 Actueel Nieuws

Zaterdag fietsten we met 10 vrijwilligers/sters mee aan de Rabosponsortocht. Ook dit was weer om onze kas te spekken waardoor we steeds dichter bij de afbouw komen van dit lokaal. Het was een prachtig rondje, veilig uitgezet. Dank daarvoor aan de Rabobank. Al met al heel goed verzorgd en geregeld. Hulde.

Als slot van dit stukje werden we vrijdagavond verrast. Daar stond een dame op de stoep met een plasticzakje met kleingeld. Ik werd er een beetje emotioneel van, het was n.l. van haar overleden moeder. Zij spaarde al jaren het kleine geld en af en toe bracht ze dat dan. Nu stond daar haar dochter met ook zo’n zakje. Geweldig! Het gaat bij ons niet om het vele, maar dat mensen zo meeleven is toch fantastisch. Dank aan deze familie die doorgingen in de gedachten van hun moeder.

U ziet het, ons motto blijft nog steeds: “ Vele kleintjes maken een grote!

Groeten van, Stg. Vrienden van Joseph, 17 juni 2016.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *