De Konigsmarkt is weer voorbij en dankzij de goede organisatie van het Oranjecomité is het weer een prachtige dag geworden.

Jammer van het slechte weer, wat achteraf nog wel weer meeviel want er kwamen ondanks de kou nog velen naar het Ahoj waar het druk, maar wel reuze gezellig was. Door een aantal mooie giften en de verkoop van onze Keniaspulletjes waren we dik tevreden en zijn er weer heel wat stenen voor de bouw bij elkaar gebracht. Daarvoor heel veel dank!

WP 20160203 15 15 15 Pro Actueel Nieuws

Ook de inzameling van de statiegeldbonnetjes gaat heel goed. U heeft nu al 4 weken de bonnetjes gedoneerd en de actie gaat geweldig. We mogen tot 1 juni uw bonnetjes innen en daar zijn we de Supermarkt DEEN heel dankbaar voor. Als we het samen nog een maandje volhouden zijn misschien de laatste stenen bij elkaar gebracht. Alvast heel veel dank voor uw medewerking.

Actueel Nieuws

Donderdag is het Hemelvaartsdag en houden we voor de 3e keer de sponsorfietstocht. Altijd een gezellig ritje met onderweg een lekker kopje koffie of thee. Daarover hoort u zeker de volgende keer.

Vanuit Kenia is er op dit moment weinig nieuws, eind van de maand hoopt Father Kruis weer voor een tijdje naar Nederland te komen. Hij kan nu op zijn 80ste eindelijk genieten van zijn wel verdiende pensioen.

Wij gaan door met “SAMEN TE BOUWEN AAN DE TOEKOMST VAN ONZE STUDENTEN.”

Stg. Vrienden van Joseph, 6 mei 2016

 Actueel Nieuws

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *