Deze Aftrap is alweer de laatste van het jaar.

Als we dan terugkijken op wat wij samen met u hebben gepresteerd in het gebied waar Father Folkert Kruis werkte, maar nog steeds een oogje in het zeil houdt en Father Joseph Kimotho in zijn gebied heel actief is en veel voor ons betekent met name voor het regelen van alle financiën, mogen we heel blij en trots zijn dat alles daar zo goed verloopt.

Terug kijkend naar onze projecten zijn we goed gestemd. In 2016 hebben we toch weer 2 waterprojecten kunnen realiseren en is het laboratorium lokaal in Kipsingori echt bijna klaar.

Dit waren wel de twee grootste klussen. Maar ook in Cafasso hebben we een slaapzaal gerealiseerd met bedden – matrassen en dekens. Bij de St. Francis Nursery School konden we een grote watertank plaatsen en voor onze straatkinderen hebben we tandpasta – desinfecterende zeep en gezorgd voor mais en bonen voor de maaltijden.

WP 20160202 15 41 15 Pro 1024x839 Actueel Nieuws

De Fadhiligroep hebben we blij gemaakt met geld voor medicijnen – voedsel en kleding, wat ze kopen op de markt. 2e hands maar meestal heel goed.

De Single Mothers hebben we dit jaar voor het laatst gesponsord. Na 15 jaar kunnen ze nu op hun eigen benen staan. In de loop der jaren hebben we tenten en stoelen gegeven voor de verhuur en grote pannen – borden en bekers voor het bereiden van maaltijden bij grote evenementen zoals begrafenissen. Een mooi resultaat waar wij en hun blij mee zijn. We houden natuurlijk contact met hen.

Tot slot onze 7 studenten, waarvan 3 gehandicapt. Via ons betalen hun sponsors schoolgeld voor de High school of colleges. Wij maar zeker de studenten zijn ze erg dankbaar voor wat deze sponsors voor hen doen.

U ziet dat we samen met U niet stilgezeten hebben en zo toch heel wat projecten hebben kunnen helpen en realiseren.

Volgend jaar tijdens ons 20 jarig bestaan willen wij ons nog meer inzetten voor de projecten en de beide Fathers. Zij hebben allemaal onze hulp hard nodig.

Hopelijk blijft u ons helpen. Want alleen kunnen wij het niet.

Bent u rond de feestdagen in de kerk vergeet dan onze hutjes niet achter in de kerk.. Uw kleingeld is voor ons heel veel waard. Want weet wel onze motto is: Vele kleintjes maken één grote!

Wij wensen U allemaal sfeervolle Kerstdagen en een gezond en vredevol 2017.

Stichting Vrienden van Joseph, 17 december 2016

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *