De voorbereidingen voor het grote feest zijn in volle gang en u kunt zich via de folder die u in de brievenbus vond nog steeds opgeven voor de bakwedstrijd:

“HEEL TUITJENHORN BAKT” voor Kenia

Zaterdag 21 oktober om half 2 kunnen de taarten worden ingeleverd in de Hoge Akker, om gekeurd en geproefd te worden door een deskundige jury.

Om half 3, na de uitkomst van de jury, kunnen we met zijn allen de taarten tegen een vergoeding van € 5,00 proeven met een gratis kopje koffie of thee.

Wij hopen dat vele mensen op de koffie komen. Wij willen namelijk heel Tuitjenhorn bedanken, alle mensen die onze acties ondersteunen door mee te fietsen, lege flessen in te leveren, de hutjes te vullen, mee te eten, op de koningsmarkt iets te kopen etc. Het zal zeker een gezellige boel worden.

De eerste bakresultaten waren al te proeven tijdens de Mosterdpotrommelmarkt afgelopen zaterdag.

Daar bakte 2 enthousiaste inwoners al oliebollen, waarvan de opbrengst was voor de babyafdeling van ons ziekenhuis in Kitale.

 

Dan zondag 22 oktober om 10 uur een viering in de kerk, uit: “ Dankbaarheid ” m.m.v. het JAMBOkoor met Afrikaanse gezangen.

Dankbaar dat wij de kracht kregen op dit te doen, maar vooral dankbaarheid aan al onze sponsors die ons 20 jaar lang geholpen hebben ons werk te kunnen doen.

Na de viering drinken we koffie in de kerk samen met de leden van het koor.

Ook Kenia leeft met ons mee. Zo af en toe komen er via de email felicitaties binnen en brieven waarin de mensen uit Kenia U allen willen bedanken en feliciteren met deze mijlpaal.

 

Ze zijn dankbaar voor alles wat wij deze jaren voor hun betekend hebben met de projecten die we konden verwezenlijken. Ook de studenten die door verschillende mensen uit onze omgeving gesponsord worden zijn heel blij en dankbaar dat ze mogen en kunnen studeren. Op dit moment studeren er 8 studenten van het middelbaar onderwijs – colleges tot aan de universiteit, en ze doen het allemaal heel goed. Dit jaar is Phylis geslaagd voor het college en zo volgend jaar Sammy. We hebben echter alweer een wachtlijstje met nieuwe studenten die eind dit jaar af studeren aan de basisschool en graag door willen naar het middelbaar onderwijs.

Dus hopen we dat u ook in de toekomst ons blijft steunen.

Denk daarom ook weer eens aan de hutjes achter in de kerk: “ Want vele kleintje maken een grote!

 

Stg. Vrienden van Joseph, 6 oktober 2017

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *