De ringzegelactie van slagerij  ‘t Hof van Blankendaal heeft een overweldigend saldo opgeleverd. Volgens ons kwamen de zegeltjes uit alle hoeken en gaten, uit laatjes en doosjes want tot nu toe hebben we in totaal 232 kaarten vol, reken maar uit x € 2,- dat is al € 464,- en Frank heeft beloofd dat hij het bedrag verdubbeld. Een prachtig resultaat, Frank je bent een kanjer! Zelfs bij jou in de winkel werden de zegeltjes voor ons apart gehouden.

We gaan door tot maandagmorgen 18 januari, dan wordt om 11:15 uur door Frank het totale bedrag d.m.v. een cheque aan ons overhandigd. We hebben nog een halve kaart, dus vindt u hier of daar nog een zegeltje, doe ze bij ons in de brievenbus, wij plakken ze graag voor u op. Na maandag 18 januari is onze actie over, het is mooi geweest. Frank Hof gaat wel door met zijn spaarsysteem, nu d.m.v. een pasje en dat u kunt aanvragen in de winkel.

Frank, heel hartelijk dank voor je medewerking en verdubbeling van het bedrag, we kunnen hiermee in Kenia weer veel doen. Over twee weken hoop ik weer naar Kenia te gaan om daar de projecten te bezoeken. Ik zal de mensen daar zeker vertellen van deze actie zodat kunnen horen dat wij als stichting hier niet alleen voor staan, maar dat wij met hulp van u allemaal het werk vanuit hier in Kenia kunnen voortzetten. Het geld van deze actie zal dan ook rechtstreeks naar Kenia worden overgemaakt. Daar is Father Joseph Kimotho die zorgt dat het geld altijd op de plaats, die wij hebben uitgezocht, terecht komt. Er blijft dus niets aan de strijkstok hangen. De reis die we maken naar Kenia, als leden van de stichting, zijn dus altijd voor eigen kosten.

In de volgende Aftrap hoort u het eindbedrag en begint het verslag van de reis.

Nogmaals dank aan Frank Hof, de slager, en aan u allemaal voor uw zegeltjes en medewerking.

Stg. Vrienden van Joseph, 15 januari 2016

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *