P1160496 1024x768 Actueel NieuwsNa een prachtige fietstocht van de Rabobank, waarmee we met een gezellige groep weer € 300,00 bij elkaar fietsten voor de couveuse, zijn we bijna aan het eind van onze acties voor de vakantie.

Wij, maar zeker ook u, hebben ons best gedaan zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor ons doel: de financiële injectie voor de kinderafdeling van het ziekenhuis in Kitale, Kenia. We zijn met al deze actie bijna op de helft van onze Couveuse, knap hoor in nog geen 3 maanden, zoals het nu gaat mogen we niet mopperen.

Volgende maand gaan we weer met een enthousiaste groep vrijwilligsters bollen pellen om zo steeds dichter bij ons streef bedrag te komen.

Dank zij uw hulp en de hulp van de sponsors d.m.v. gratis kippen – koffie of thee – statiegeld enz. komen we aan het bedrag dat wij als doel dit jubileum jaar gesteld hebben.

Over Father Joseph Kimotho kunnen we nog weinig zeggen, met z’n hart gaat het goed, hij heeft heel veel last van zijn linkerbeen waar waarschijnlijk een infectie in zit. Hij moet maandag weer naar een dermatoloog, kijken of die er iets aan kan doen. Ze kunnen niet achterhalen waar de infectie vandaan komt. Afgelopen week is hij weer 3 dagen voor onderzoek in het ziekenhuis geweest en maandag krijgt hij daarvan de uitslag, dus afwachten maar weer. Het been ziet er slecht uit met zwarte vlekken en is erg dik. Wij proberen hem zoveel mogelijk financieel te helpen maar dat kan ook niet eeuwig duren. Gezien onze financiële situatie.

Met onze projecten en de studenten gaat alles naar wens. Phylis studeert volgende maand af aan het college en is al zoekend naar een baan, de andere gaan serieus door met hun studie en zijn uw dankbaar voor uw sponsoring.

Wij hopen, dank zij uw hulp, onze mensen in Kenia te kunnen blijven helpen,

Want u weet nog steeds: “Vele kleintjes maken één grote.”

St. Vrienden van Joseph, 16 juni 2017

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *