Deze keer is er heel wat nieuws te vertellen. Op de eerste plaats de statiegeldbonnetjes, dankzij uw hulp wordt deze actie ook weer een succes. Met dank aan de supermarkt Deen mogen wij tot 1 juni uw bonnetjes in ontvangst nemen. Blijf dus lekker doorgaan met uw statiegeldbonnetje in het glazen kistje te doen. Wekelijks legen we deze, anders is het wel heel veel werk om ze in te scannen.

Dan is volgende week met Koningsdag weer de vrijmarkt, ook daar kunt u ons weer vinden, met de bekende flesjes water. Ieder flesje staat voor één steen voor de bouw van het laboratoriumlokaal.

We hopen dat u ook dit jaar weer meewerkt aan de bouw van dit lokaal..

Tevens is ons assortiment uitgebreid met eigengemaakte bramenjam en kaarten uit Afrika. Ook zijn onze Keniaanse spullen nog steeds op onze kraam.

 

Dan is Hemelvaartsdag dit jaar heel vroeg op 5 mei. Toch hopen we, dat we weer met zijn allen op de fiets stappen om stenen bij elkaar te trappen voor ons laboratoriumlokaal. We moeten dit jaar het geld bijeen zien te krijgen, dus help ons en fiets met ons mee, voor € 5,00 krijgt u de route met een flesje water en onderweg staat de koffie of thee weer voor u klaar. Voor de kinderen is het € 2,00.

Wij rekenen op U.
Het allerlaatste maar niet het minste nieuws is de actie van de 1e Communicantjes. Samen met alle kinderen van groep 4 hebben zij rond Pasen eitjes verkocht voor de baby’tjes in het ziekenhuis in Kitale. Zondag 17 april was voor hun de grote dag. Tijdens de viering in de kerk mochten wij een prachtige cheque van € 450,00 ontvangen. Geweldig! Heel veel dank voor deze mooie actie, ook aan de dames van de 1Communiegroep en de juffen van de school voor hun hulp en organisatie.

Cheque 1e Communie 2016 1024x682 Actueel Nieuws

Wij hopen u op een van onze acties te mogen begroeten, Want ons devies is en blijft:

Vele kleintjes, maken één grote!

Stichting Vrienden van Joseph, 22 april 2016

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *