Het is gebruikelijk dat u in ons dorpsblad een stukje leest van onze voorzitter, mevrouw Liesbeth Blommaart. Dat doet zij altijd trouw en afgelopen keer heeft zij de pen, eenmalig, aan mij overgegeven. Dit om en stukje te schrijven over mijn deelname aan de 100ste Vierdaagse van Nijmegen. Ik ben dit echter, jammerlijk, vergeten en daarom miste u het gebruikelijke stukje in de Aftrap van begin september. Ik ga dat bij deze rechtzetten, al lijkt het ietwat op mosterd na de maaltijd.

In onze laatste vergadering hebben wij besloten om van de Vierdaagse een sponsortocht te maken. Wij hebben een aantal T-shirts laten bedrukken om onze Stichting nog wat meer uit te dragen. En met “onze” Stichting bedoel ik echt alle inwoners van Tuitjenhorn en omstreken. En zelfs buiten onze regio. Wij ondervinden heel veel steun van u allemaal en daar zijn wij en de mensen in Kenya zeer dankbaar voor. Deze T-shirts gaan wij gebruiken bij al onze acties voor onze projecten in Kenya.

Theo Tesselaar 4 Daagse Nijmegen 23 07 2016 680x1024 Actueel Nieuws

De Vierdaagse van Nijmegen was voor mij en mijn vrouw enorm speciaal. Deze editie had een speciale afstand, nl. 55 km. Ik vond dat bijzonder en daarom had ik mij voor deze afstand ingeschreven. Het was echter toch wat zwaarder dan ik me had voorgesteld. De dinsdag en vooral de woensdag was het zeer warm met weinig wind en dan zijn de laatste 15 km heel lang. Je loopt ook niet meer in je eigen tempo vanwege de enorme deelname. De woensdag was ik boekie zoek, maar gelukkig herstelde ik weer. Donderdag (Zevenheuvelen) was een goede dag en de afsluitende dag regende het enorm. Maar ik kwam met een zonnetje over de finish met, natuurlijk, een aantal gladiolen.

Ik wil, mede namens ons bestuur, al “mijn” sponsors heel hartelijk bedanken. U weet allen dat wij met uw bijdrage goede dingen doen in Kenya. Het meest waardevolle vind ik nog altijd, dat er geen dubbeltje aan de strijkstok blijft hangen. Wij betalen alles rond het werk in Kenya zelf, tot aan de postzegels aan toe. Uw geld wordt echt goed besteed. Nogmaals mijn dank, ook voor de ondersteunde woorden richting de Vierdaagse. Ook dat heeft mij er doorheen geholpen.

Hartelijke groet,

Theo Tesselaar,  23 september 2016

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *