Het leven gaat door en zo ook ons werk na alle feestelijkheden. We zijn weer enthousiast begonnen aan onze nieuwe taak: “Water in Kipsingori”.

Allereerst willen wij u laten weten dat we deze week alweer € 600,00 binnen kregen van de 40 MM. Misschien weet u nog dat de 40 MM mars begin mei gelopen werd en dat er een aantal dames uit Tuitjenhorn meeliepen. Ook Peter Huits liep mee met zijn 3 schoonzussen. Fantastisch! Want deze week kregen we bericht dat het geld overgemaakt zou worden. De start voor schoon water in Kipsingori.

En zoals u al kon lezen, zijn we deze week gestart met de DEEN statiegeldbonnen actie voor schoon water. U kunt zo u wilt uw bonnetjes in het kistje doen wat bij de flessenautomaat staat. Ook dit geld reserveren we voor SCHOON WATER.

20171113 132229 1024x742 Actueel Nieuws

Onze voorlaatste actie was de actie voor de middenstand. Eén keer in de 5 jaar sturen we een brief met de vraag ons te helpen. We weten dat deze groep regelmatig lastig gevallen wordt voor sponsoring. Daarom doen wij het maar eens in de 5 jaar. Geweldig dat ook nu weer middenstand zich van zijn goede kant laat zien en dat regelmatig de bankrekening groeit. Fantastisch! Alvast bedankt goede gevers.

 

Gelukkig is het in Kenia nu eindelijk wat rustiger en kunnen we erheen om daar de “Stg. Vrienden van Joseph Kenia” op te zetten.

De statuten zijn goedgekeurd en de notaris maakt de papieren klaar voor ondertekening zodat, als ik op 28 november naar Kenia ga, wij samen met deze groep bestaande uit: Father Joseph Kimotho – Alexander Barasa – Joseph Kamua – Jane en Zippora, onze handtekeningen kunnen zetten onder de papieren en de Stichting ook in Kenia een feit is. Mocht er iets gebeuren met Father Joseph dan kan ons werk gewoon door blijven gaan, en dat moet ook.

Deze dames en heren zijn betrouwbare mensen waar we echt mee in zee kunnen en ze moeten zeker maandelijks hun verantwoording afleggen en we houden regelmatig contact, zoals we ook altijd al doen met Father Joseph.

Nu maken we maandelijks geld over naar Father Joseph, voor de projecten, de studenten en voor hemzelf omdat hij veel medische zorg nodig heeft i.v.m. zijn slechte gezondheid. Ik ben ook heel benieuwd hoe het met hem gaat. We zullen het zien.

Zo bent u weer op de hoogte van onze werkzaamheden.

En vergeet niet: “Vele kleintjes maken één grote.”

Stg. Vrienden van Joseph, 17 november 2017

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *