Op facebook heeft u misschien al gelezen dat we gestart zijn met een nieuwe actie: We sparen nu statiegeldbonnetjes van de DEEN.

Dankzij de welwillende medewerking van supermarkt Deen, zijn wij een nieuwe actie gestart om geld in te zamelen voor een laboratorium lokaal in Kipsingori.

De meisjes op de St. Mary Highschool aldaar, kunnen nu geen examen doen in exacte vakken omdat hiervoor de mogelijkheden ontbreken op deze school.

Deze school is gestart in 2008 door Father Folkert Kruis, omdat het voor meisjes nog steeds moeilijk

is te mogen en kunnen studeren. Ook onderwijs aan meisjes is heel belangrijk. Door de jeugd te laten studeren gaat ook dit land langzaam maar zeker vooruit.

Vanaf 2 april 2016 kunt u uw statiegeldbonnetjes deponeren in de bonnenbak, die links van de lege flessenautomaat staat.

Ook hier is weer ons devies: Vele kleintjes maken één grote.”

Actueel Nieuws

WP 20160401 16 09 02 Pro e1459587454972 577x1024 Actueel Nieuws    Actueel Nieuws

Zondag 17april is het grote feest voor onze eerste Communicantjes. Voor Pasen hebben alle kinderen van groep 4 samen met de eerste Communicantjes uit hun groep paaseitjes verkocht voor de babyafdeling van het ziekenhuis in Kitale. Dit geld wordt tijdens hun viering op 17 april aan de St. Vrienden van Joseph gegeven door middel van een cheque. Prachtig dat deze jonge kinderen zich al inzetten voor baby’s in Kenia.

We hebben samen met de kinderen plaatjes gezien van het ziekenhuis en erover gepraat. Ze waren er stil van en gingen vol goede moed op pad. We zijn er benieuwd hoeveel ze bij elkaar gebracht hebben. Dat hoort u zeker in de volgende Aftrap.

Stg. Vrienden van Joseph, 25 maart 2016

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *