Nog een maand en dan vieren we ons jubileum. 20 jaar Stg. Vrienden van Joseph. Dat wij dit jubileum mogen en kunnen vieren is alleen maar mogelijk geweest door uw steun en hulp deze afgelopen 20 jaar.

Daarom willen wij alle mensen uit Tuitjenhorn en omstreken erbij betrekken door onze actie:

“HEEL TUITJENHORN BAKT” voor Kenia.

Iedereen is in de gelegenheid om daar aan mee te doen. Het maakt niet uit wat. Taart – cake – cup cakes enz. wat u het lekkerste kunt bakken. Een deskundige jury kiest de lekkerste en mooiste gebak.

Geef u wel snel op. Deze week komt er een folder met invulstrookje lever dat in. Het kan ook via de email.

 Actueel Nieuws

Met de inkomsten voor onze babyafdeling van het ziekenhuis gaat het de goede kant op en kunnen wij, als het zo door gaat zeker nog een gezellig speelzaaltje openen met speelgoed voor de langdurende zieke kinderen. Wij hopen aan het einde van ons jubileum het benodigde geld bijeen te hebben zodat Father Joseph, in samenwerking met de staf van het ziekenhuis, de gevraagde apparatuur mag bestellen.

In november gaan we naar een advocaat in Nairobi om een partnerschap te starten in Kenia.

Dat is tegenwoordig nodig voor samenwerking met grote organisaties en, nu Father Joseph zijn gezondheid niet zo goed is, ook beter, zodat wij ons werk in Kenia voort kunnen blijven zetten.

Wij hopen dan dat alle rust in Kenia na de herverkiezingen op 17 oktober terugkeert zodat we er met een gerust hart naar toe kunnen.

U ziet er staat weer heel veel op het programma.

Soms hoor je weleens een opmerking! Daarom wil ik u nogmaals mededelen dat al uw financiële hulp rechtstreeks naar de projecten in Kenia gaat, onkosten die wij maken zijn altijd voor eigen rekening. Dit hebben we 20 jaar geleden met elkaar afgesproken en daar houden we ons aan.

Dus blijft ons motto: “Vele kleintjes maken één grote!”

Stg. Vrienden van Joseph, 22 september 2017

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *