We zijn nu 2 weken bezig met deze actie en het is geweldig hoeveel zegeltjes en hele en halve kaarten bij ons in de brievenbus vallen. Iedere keer weer een verrassing. Geweldig!!!

In de vorige Aftrap schreef ik dat er 30 kaarten waren volgeplakt, nu kan ik melden dat we meer dan 60 volle kaarten hebben. Deze week kreeg ik een grote enveloppe vol met losse zegeltjes, alle halve kaarten waren na 1 ½ uur volgeplakt, fantastisch.

Het mooie van deze actie is dat Slager Frank Hof het totale bedrag van de opgeplakte kaarten bij inlevering voor de St. Vrienden van Joseph verdubbeld. Een prachtige geste, waar we hem heel dankbaar voor zijn. Dus heeft u nog kaarten vol of half vol geplakt of losse zegeltjes lever ze in, u maakt ons en de mensen in Kenia er heel blij mee. En zelf heeft u er niets meer aan.

Met januari kont er een nieuw spaarsysteem met een pasje. Voor meer informatie kunt u in de winkel terecht.
De afgelopen weken kregen we weer verschillende projecten aangeboden met de vraag of we deze projecten willen helpen. Het gaat om watertanks –bouwen van een slaapzaal – schoenen voor de straatkinderen, kookpotten voor het koken van eten bij feesten en begrafenissen en schoolgeld voor studenten. Dit laatste is heel belangrijk omdat hoe meer de jeugd zich ontwikkelt hoe beter het is voor het land. Deze maand gaan we kijken wat we dit jaar voor onze projecten kunnen betekenen en zullen we hopelijk volgend jaar de laboratorium klas in Kipsingori kunnen afbouwen met hulp van U en de Wilden Ganzen.

Kopie 2 van Logo ganzen links RBP Actueel Nieuws

Wel hoorde ik dat op dit moment het op verschillende plaatsen in Kenia regent en niet zo’n beetje ook, het komt met bakken uit de lucht, net nu het oogsttijd wordt voor de mais en de bonen. Ziet er weer slecht uit voor de Kerstdagen.

Het is de laatste Aftrap dit jaar.

Wij willen alle mensen die ons steunen heel hartelijk danken voor uw hulp en wij hopen ook volgend jaar weer op uw hulp te mogen rekenen.

Voor iedereen een gezond –vredig en gelukkig Kerstfeest en voor 2016 alle goeds

St. Vrienden van Joseph, 11 december 2015

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *