In de vorige Aftrap heeft u kunnen lezen dat we het geld voor de bouw van het scheikunde lokaal voor Kipsingori bij elkaar hebben en dat is ook zo, maar alleen voor de afbouw van het lokaal. Nu gaan we weer sparen voor de inrichting met speciale tafels inclusief water en gasaansluiting voor de proeven. En verder microscopen en materiaal voor de proeven uit te voeren, dus we zijn nog niet klaar.

Daarom gaat Theo tijdens de komende 100ste Vierdaagse van Nijmegen 55 km per dag lopen dat is 220 km in vier dagen als sponsortocht voor onze stichting. Wij hopen dat u hem op deze bijzondere dagen voor deze fantastisch uitdaging wilt sponsoren. Dit kunt dit doen door een storting op de rekening van de St. Vrienden van Joseph

NL28 RABO 0155 99 30 11 onder vermelding van 100ste vierdaagse Theo.

Zijn vrouw gaat met hem mee en zoals ze zelf zegt voor de gezelligheid, maar ze zal best goed op hem passen. Theo bedankt voor deze geste, jij weet als geen ander hoeveel geld er nodig is voor onze projecten.
Rabo Fietstocht 09 06 2012 Actueel NieuwsOok hebben we geld gekregen voor 2 waterputten, deze worden binnenkort geslagen, in 2 kleine dorpjes in de omgeving van Kaplamai. Een in Carara dicht bij een lagere school zodat de kinderen schoon water mee kunnen nemen als ze na huis gaan, de tweede bij de St. Mark highschool in Cheregani. Hier geldt het zelfde. Mooie resultaten waar we heel dankbaar voor zijn.

De vakantie komt eraan en u heeft Father Folkert Kruis allang in ons dorp gezien, eind juli komt ook Father Joseph Kimotho voor 2 weken naar Tuitjenhorn. Hij had nog steeds een ticket van Nanda die hij dit jaar verzilverde. Op 7 augustus gaan ze beide voor in de Eucharistieviering om half 10 in de kerk. Een bijzonder gebeuren waarin wij dankbaar gedenken dat Father Folkert Kruis 55 jaar geleden tot Priester is gewijd. Na afloop van de viering drinken we met elkaar een kopje koffie.

Het laatste maar zeker heel belangrijk hopen we in de vakantie samen nog 2 avonden bollen te pellen om zo onze kas weer te spekken. De datums zijn nog niet bekend, maar onze vaste pellers krijgen zo gauw als wij het weten een berichtje. Mocht u horen dat we pellen en u wilt ook helpen, dan bent u altijd van harte welkom.

Tot slot wensen wij u een fijne vakantie. Geniet ervan en allemaal weer een gezonde thuiskomst.

St. Vrienden van Joseph, 1 juli 2016.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *