Wat loopt het toch fantastisch goed met onze projecten. Waren we vorige week blij met het feit dat het dak erop zit op ons laboratorium lokaal, nu kreeg ik een mailtje van de baas van de waterprojecten in Kenia, Robert Engunza dat er een bordje geplaatst is bij de nieuwe pomp in St. Marks, om te laten zien dat we deze pomp samen betaald hebben, Wesley Korir de MP van dat gebied en de St. Vrienden van Joseph. Voor de studenten geen 2 km meer lopen voor water om je kleren te wassen, jezelf een frisse wasbeurt te geven,( want de douchen moeten nog komen, ) maar water op het terrein van de school is ook al een hele goede stap in de goede richting. En zo is de pomp bij de school in Karara ook al aardig gevorderd. Als ik er in januari weer heen ga zal ik zeker deze twee projecten bezoeken en kijken of alles klopt.

bord donatie 2016 St. Marks 1024x768 Actueel Nieuws

Ook de andere projecten die we jaarlijks sponsoren gaan goed. St. Don Bosch het tehuis voor staatkinderen heeft een nieuwe directeur het is Dorcas. Zij is al jaren aan dit tehuis verbonden en het is een hele goede directrice. Ik ken haar al vanaf de dag dat ik daar samen met haar een kleuterklas opgezet hebt, Toen hebben we fijn samengewerkt en ik weet zeker dat het nu weer gaat lukken.

De komende maanden komen er weer verzoeken binnen om onze projecten te sponsoren en dan moeten we goed uitkijken of en aan wie we extra geld overmaken, natuurlijk weer via Father Joseph Kimotho, die voor ons op voortreffelijke wijze de financiën in Kenia regelt.

Ik hoop dat ik u de volgende keer kan vertellen hoe het gaat in Kaplamai, Father Kruis wilde er deze week heen, maar zijn auto staat in de garage. Dus heeft hij huisarrest. Hopelijk valt de reparatie mee.

Dit werk kunnen we alleen maar doen door uw hulp groot en klein.

Daarom vergeet onze hutjes in de kerk niet: Nog steeds geld onze slogan

“ VELE KLEINTJE MAKEN EEN GROTE.”

Stg. Vrienden van Joseph, 22 oktober 2016

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *