Misschien heeft u al op onze website gekeken, hij is weer herzien. Het afgelopen jaar waren er wat problemen maar gelukkig zijn die allemaal weer opgelost, hier en daar moet er nog wat bijgewerkt, maar hij is weer goed leesbaar. Met dank aan Nel die het een en ander weer geregeld heeft.

Ook wil ik u met nadruk vragen geen speelgoed of kleding meer bij ons te brengen. Onze zolders worden al voller, we kunnen wel 23 kg per koffer meenemen, maar er blijft meer boven staan als dat er mee gaat naar Kenia. Wat moeten we er allemaal mee. We sorteren het echt goed en kijken wat we het beste en het eerste mee kunnen nemen, ook dat is moeilijk, je wil alles wel meenemen, de KLM is echt heel stipt, niet over de 23 kg. heen. Dan moet er ook nog veel paracetamol mee omdat die in Kenia onbetaalbaar is en de Fadhilygroep er heel veel mee kan doen in het ziekenhuis.

We gaan ook niet dagelijks die kant op. Dit wordt op zijn vroegst eind van dit jaar. Het zijn altijd dure reisjes, zeker nu Father Folkert niet meer in Kaplamai is en wij in een hotelletje moeten verblijven in Kitale, zo’n 20 km van onze werkplek.

p1130373 167x300 Actueel Nieuws

In de Kerstuitgave vroegen wij u al om onze Naomi te sponsoren. Naomi wacht op de uitslag van haar examens voor de Highschool, voor haar geen probleem want het is een goede student maar ze wil graag verder studeren. Ze zoekt een sponsor. Iemand die voor haar voor 4 jaar haar schoolgeld betaald.

Misschien iets voor U, als familie of vrienden? Als zij niet geholpen wordt is het voor haar een verloren zaak. Wat zal er dan van haar terecht komen?

Hopelijk is er iemand die haar wil helpen.

St. Vrienden van Joseph, 06-02-2015 .

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *