Er is soms weinig te melden uit ons gebied in Kenia. We werken daar in de Cherigani Hills, dat is ten noord westen van Kenia. Dicht bij Eldoret en Kitale. Een rustige omgeving waar niet al te heftige dingen gebeuren.

Als ik dit schrijf is iedereen nog op vakanties en zijn de scholen en colleges dicht. Komende week start iedereen weer voor het laatste trimester dit jaar. Op vakantie betekent je ouders helpen op de akker of de meisjes in het huishouden, echt op vakantie gaan is er voor deze studenten niet bij.

img328 1024x782 Actueel Nieuws

Verder hebben we deze maand weer een waterwell laten boren in Kimoson, een plaatsje dicht bij Kaplamai, wat u misschien nog bekend in de oren klinkt omdat Father Folkert daar 10 jaar een parochie leidde.

Zo’n pomp wordt op het terrein van de school geplaatst zodat hij veilig staat en de studenten na schooltijd gelijk water mee kunnen nemen voor thuis. Verder is deze waterplaats altijd bereikbaar voor iedereen. Gaat de school dicht, dan gaan de hekken op slot, maar dan is het ook al donker. De mensen weten dat en houden er rekening mee. Dus weer een dorp waar de mensen van schoon drinkwater kunnen genieten.

U ziet dankzij uw hulp gaat het heel goed met onze projecten in Kenia.

Namens al deze mensen in Kimoson en omgeving heel veel dank voor uw steun en hulp bij onze projecten

Stg. Vrienden van Joseph, 4 september 2015

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *