U heeft het al gehoord. In het weekend van 21 en 22 oktober vieren wij ons 20 jarig jubileum!

De gemeenschap van Tuitjenhorn heeft in al die 20 jaren de Stichting aan alle kanten ondersteund. Wat we ook bedachten, u was er steeds weer om de acties de steunen met deelname en een financiële bijdrage. Daarvoor willen wij u bedanken. Dat doen we door op zaterdag 21 oktober u allen vanaf 14.30 uur uit te nodigen in de Hoge Akker voor de koffie of thee en met elkaar de taarten op te eten die voor “Heel Tuitjenhorn bakt” binnengebracht zijn.

Voor slechts €5 kunt u mee-eten van de heerlijke baksels die de deelnemers aan deze wedstrijd hebben ingeleverd. We hebben al veel deelnemers, maar er kunnen er altijd nog bij. U kunt uzelf en/of uw (klein)kind aanmelden bij Liesbeth Blommaart of Greet Bleeker en uw taart op die zaterdag om 13.30 uur inleveren. Een deskundige jury bestaande uit hofbakker Jaap Beemsterboer, wethouder Jan Steven van Dijk en onze eigen Ineke Hoogervorst zullen de taarten beoordelen op smaak en uitvoering.

De opbrengst is bedoeld voor ons jubileumproject de Kinderafdeling van het Districtsziekenhuis in Kitale.

Op zondag 22 oktober om 10.00 uur is er in de parochiekerk een viering uit dankbaarheid m.m.v. het Jambokoor. Informatie over dit koor vindt u ook in dit blad. Het belooft een vrolijke en gezellige viering te worden, die wordt voorgegaan door Mariosé en Peter Huits. Ook voor deze viering is iedereen van harte uitgenodigd. Na afloop drinken we gezamenlijk koffie in de kerk.

Voor genodigden zetten we het feest daarna in de Hoge Akker nog even voort.

Wij hopen van harte u bij één van de gelegenheden tijdens ons “feestweekend” te zien om u van harte te kunnen bedanken voor 20 jaar trouwe steun. Want zonder u zouden wij onze vrienden in Kenia en Father Folkert en Father Joseph niet kunnen helpen.

Mocht u er niet bij kunnen zijn, wees ook dan verzekerd van onze hartelijke dank.

foto bestuur Vrienden 1024x647 Kerkelijk Nieuws

Stichting Vrienden van Joseph, oktober 2017

Liesbeth Blommaart, Greet Bleeker, Nel Bleeker, Theo Tesselaar en Mariosé Huits

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Vrienden van Joseph, oktober 2017

Liesbeth Blommaart, Greet Bleeker, Nel Bleeker, Theo Tesselaar en Mariosé Huits

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *