Nadat we begin januari de sponsorbedragen overgemaakt hebben naar onze projecten in Kenia, komen er nu regelmatig mailtjes binnen om te bedanken voor uw en onze sponsoring. De mensen zijn ook heel dankbaar voor alle hulp die vanuit Tuitjenhorn daar naar toe gaat.IMG 7456 300x200 Kerkelijk Nieuws

Father Joseph Kimotho heeft het er druk van. Eerst het geld van de bank halen en dan overmaken naar de verschillende projecten die wij daar steunen. Dat gaat via EMPESA. Dat is een organisatie die werkt via de mobile telefoon. Heel ideaal want niet in alle dorpjes is een bank. Dit werkt perfect.

Het briefje wat hieronder staat kregen we b.v. van    Sr.Josephine. Zij runt een dovenschool. Wij hielpen haar met de bouw van 2 semi permanenten klaslokaaltjes.

 

Dear People,

Greetings from Kenya Kitale. I am so grateful to let you know I received the money for the project.

May good God bless you for the sacrifice.

Thank in advance.

Sr. Josephine.

Zo ziet u, uw geld wordt goed besteed.

In de vorige Schelp legde wij u een probleem voor over een lichamelijk gehandicapt meisje Naomi. Ze heeft de High School volbracht en wacht op de uitslag van dit examen eind februari. De resultaten van de school zijn heel goed. Ze zou dolgraag doorleren en naar een college gaan, maar ze heeft geen sponsor. Dat wordt dus niet studeren en wat komt er dan van haar terecht?

Misschien heeft u het met de kerstdrukte over het hoofd gezien maar we vragen u nogmaals hierover na te denken of u of samen met vrienden – buren – familie – of kennissen dit meisje wilt helpen om haar studie voort te zetten. Het is een periode van 3 jaar, u zit er dus niet levenslang aan vast.

Wij hopen op een positieve reactie.

St. Vrienden van Joseph, 28-01-2015.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *