Van onze acties is de Vastenactie nu voorbij. We hebben genoten van de vastenmaaltijd die een kleine € 350,00 opbracht. Wat de Vastendoosjes van de St. Barbaraschool (80 stuks), de vastenzakjes van u en de bankoverschrijvingen hebben opgebracht is nu nog onbekend. Het geld moet nog geteld worden. Alvast heel heel veel dank, u laat ons nooit in de steek. Daar zijn we erg dankbaar voor!

Op de Vrijmarkt hebt u ons misschien wel gesteund bij; “KIP in een WIP”. Waarmee u een diepvrieskip, gesponsord door Frank de Slager, kon winnen. Mocht u uw kip nog niet hebben opgehaald, doet u dit dan op tijd! Met deze actie sloten we het kippenproject van de Vastenactie af.

20170331 110857 1024x576 Kerkelijk Nieuws

Bij de Deen is onze volgende actie die al van start gegaan, de lege flessen actie. Bij de automaat voor de lege flessen staat een kastje waarin u uw lege flessen bon kunt doen. Tot nu toe hebben we al ruim €300 aan statiegeld bonnetjes mogen inleveren. Een fantastisch bedrag voor ons project voor het ziekenhuis in Kitale. Met: onze leuze – we gaan voor een couveuse, hopen we dit jaar de baby afdeling van het district hospitaal in Kitale een flinke injectie te geven. Ze kunnen van alles gebruiken, van zuurstofmeters, tot thermometers en van bloeddrukmeters tot couveuses.

Ook de kinderen van de Eerste Communie en hun klasgenootjes hebben hun paaseitjes overigens voor bovenstaand project verkocht. Op 14 mei horen wij wat deze actie heeft opgebracht, tijdens hun feestelijke Communieviering.

Tijdens Hemelvaartsdag 25 mei houden wij onze jaarlijkse fietstocht. Theo heeft weer een mooie route uitgezet en als het dan ook nog mooi weer wordt, hopen wij dat weer velen van u mee zullen fietsen. Voor €5 krijgt u van ons een routebeschrijving en dit keer blijven we aan deze kant van het kanaal. Dit jaar is de start vanaf de Hoge Akker/St. Barbaraschool. Een kleine verandering, want nu de Groet niet langer in de goede handen van Aris is, moesten we uitwijken naar een andere start locatie. Voor iedereen is er na afloop een kleine attentie vanwege ons 20 jarig bestaan.

Tenslotte lopen we op 27 mei met diverse mensen mee met 40MM. U kunt ze herkennen aan de T-shirts van de Stichting en zij lopen diverse afstanden. Mocht u deze mensen willen steunen, dan kunt u dit doorgeven aan Mariosé Huits (0226 392548), zij coördineert het sponsordeel.

Stg. Vrienden van Joseph, mei 2017.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *