Als u dit leest zit ik alweer bijna een week in Kenia en heb al een paar projecten bezocht en gekeken of alles naar wens gaat of dat we hier of daar de koers moeten wijzigen.

Voor mijn vertrek hebben we de zegeltjesactie van Slagerij ’t Hof van Blankendaal op grandioze wijzen afgesloten. Wat een actie en wat een hulp van u allemaal, geweldig. Onze brievenbussen bleven klepperen, volgens mij bent u echt overal op zoek geweest om de zegeltjes voor ons te verzamelen. Fantastisch ! Het resultaat mag er dan ook zijn in totaal 271 boekjes x € 2,- is 542,- euro en niet te geloven maar Frank Hof, de keurslager, verdubbelde dit bedrag, zodat we maandag 18 januari een prachtige cheque van Frank kregen met een bedrag van € 1084,- voor onze stichting.

We waren er stil van, wat moet je dan nog zeggen: “DANK” heel veel dank aan u allen omdat u zo spontaan meegewerkt hebt aan deze actie, en ontzettend veel dank aan Frank, die dit bedrag verdubbelde. Frank je bent een kanjer met een heel groot hart die denk aan zijn medemens zo ver weg.

foto astrid 4 1024x774 Kerkelijk Nieuws

Weet dat dit geld rechtstreeks naar de bouw van een natuur en scheikunde lokaal gaat bij een voortgezet onderwijsschool speciaal voor meisjes in Kipsingori.

U weet dat het onderwijs voor meisjes heel moeilijk is en dat meisjes ook niet veilig zijn op straat, daarom zijn we in 2008 al begonnen met m.w.v. Father Folkert Kruis de start te maken voor deze kostschool, zodat de meisjes ’s avonds en ’s morgens vroeg niet over straat hoeven en dat er op school genoeg gelegenheid is om huiswerk te maken.

U zult zeker in de volgende “Schelp” een verslag lezen over mijn belevenissen in Kenia.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *