De laatste keer vertelde we in “de Schelp” over onze acties die we wilde houden voor de babyafdeling in het ziekenhuis in Kitale, Kenia.

We zijn nu begonnen aan onze laatste actie: het bollen pellen. In totaal hebben we nu al een prachtig bedrag bijeen gebracht zodat we over de helft zijn van het bedrag wat nodig is voor de couveuse en ander medisch materiaal. Met dank aan een goede gever die ons een groot bedrag stuurde om dit resultaat te behalen. Dank, heel veel dank aan uw allen voor uw hulp – medewerking en goede gaven.

IMG 20170630 WA0002 Kerkelijk Nieuws

Als u dit leest zit het bollen pellen er ook weer op en gaat iedereen genieten van een welverdiende vakantie.

Ook in Kenia zijn de studenten nu druk bezig om proefwerken en examens te maken om volgend jaar weer een stapje verder te komen. Een van onze studente heeft een computer nodig voor haar studie in het vervolg onderwijs. Wij geven deze computers te leen. Zolang ze studeren mogen ze deze gebruiken, zijn ze klaar met hun studie dan gaat de computer nagekeken en eventueel gemaakt weer door naar een volgende student.

Al onze laptops zijn nu in gebruik, dus zijn we opzoek naar een andere laptop.

Heeft u op uw bedrijf of thuis een laptop staan die het nog goed doet maar overbodig is dan zouden we het fijn vinden als u deze studente er blij mee maakt. Father Folkert Kruis gaat het eind van de maand genezen en wel weer terug naar zijn geliefd Kenia om daar nog een aantal jaren actief bezig te zijn. Hij wil deze computer graag voor ons meenemen. Vraag aan buren – kennissen en op uw bedrijf of er ergens een laptop staat die overbodig is, u maakt deze studente en ons er heel erg blij mee.

Wij wensen u allen een goede zomer toe en mocht u op vakantie gaan een fijne tijd en gezond weer terug hier in ons mooie Tuitjenhorn.

Stg. Vrienden van Joseph, juli 2017

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *