Wat een ontzettend mooi resultaat van de Alternatieve Sponsorfietstocht rond de Pinksterweek. Ieder kon op zijn eigen tijd en gelegenheid op de fiets stappen en dankzij het mooie weer was het een enorm succes.  € 845,- kwam er bij ons binnen, gefietst of zomaar een storting. Afgelopen week hebben we dit geld verdeeld onder de verschillende doelen.

De beide Fathers die dag en nacht lastiggevallen worden door mensen die lijden onder enorme honger, ook Father Gerard Kraakman, die ontzettend veel last heeft van de overstromingen en met zijn laarzen aan in huis rond loopt. Vele parochianen van hem moesten voor het water vluchten maar komen wel dagelijks voor voedsel bij hem. Father Kruis vertelde dat een week geleden.

De Fadhyligroep was ook heel blij, Zij werken voor de mensen die lijden onder de armoede grens,. Vanavond had ik Naomi aan de lijn, zei vertelde dat ze de afgelopen maand eten gehad had van het Rode Kruis, die waren gestopt met het uitdelen van voedsel, “Mam ik heb geen eten en ook niet voor BARAK, haar zoontje van 4. Dat gaat door merg en been. Ik heb haar geadviseerd om naar de Fadhyligroep of naar Father Joseph te gaan, misschien weet hij wel raad.

Wij doen ons best om het geld dat bij ons binnen komt zo eerlijk mogelijk te verdelen. Omdat we geen acties kunnen houden i.v.m. de Corona is het ook voor ons nu moeilijk. Maar wij kijken in de toekomst en hebben afgelopen vrijdag 105 palmplantjes in potjes gezet, we gaan ze goed verzorgen en hopen ze dan met Koningsdag 2021 te verkopen. Met dank aan Claudia Blokdijk die ons de potjes gaf en tevens zo enthousiast was dat ze er 3 zakken potgrond bij deed. Nog met 3 zakken gesponsord door een anonieme gever werd de klus geklaard.

De kerk mag zondag ook weer open, een gift in de hutjes is ook van harte welkom. Want “VELE KLEINTJES – MAKEN ÉÉN GROTE!”

Groetjes een fijne vakantie en blijf gezond.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *