We zijn nu 2 weken bezig met deze actie en het is geweldig hoeveel zegeltjes en hele en halve kaarten bij ons in de brievenbus vallen. Iedere keer weer een verrassing!!! Fantastisch.

Ik kan u melden dat we meer dan 60 volle kaarten hebben opgespaard, fantastisch.

Het mooie van deze actie is dat Slager Frank Hof het totale bedrag van de opgeplakte kaarten bij inlevering voor de St. Vrienden van Joseph verdubbeld. Een prachtige geste, waar we hem heel dankbaar voor zijn.

Dus heeft u nog kaarten vol of half vol geplakt of losse zegeltjes lever ze in, u maakt ons en de mensen in Kenia er heel blij mee. En zelf heeft u er niets meer aan.

Met januari komt er een nieuw spaarsysteem met een pasje. Voor meer informatie kunt u in de winkel terecht.

De afgelopen weken kregen we weer verschillende projecten aangeboden uit Kenia, met de vraag of we deze projecten wilden steunen.

Deze week was de vergadering van de St. Vrienden van Joseph en het was een hele toer om de centen die we in kas hadden zo goed mogelijk te verdelen.

Heel fijn dat we aan al deze vragen konden voldoen. Dankzij uw hulp kunnen we weer een slaapzaal laten aanbouwen in Cafasso, een watertank met fundering daarvoor, bij de dovenschool, kleding maar vooral schoenen voor de straatkinderen. Het is heel gevaarlijk als ze op hun blote voetjes lopen. In het zand zitten nl een soort worpjes, die als je erop trapt in je voeten binnendringen en zo vanuit binnen je voeten aantasten. Ook dat was een goed project.

Verder nog een bijdragen voor de Single Mothers en de Fadhily group die in het ziekenhuis de zieken en arme mensen bijstaat en helpt aan medicijnen en verbandmiddelen.

U ziet door uw hulp hebben we weer vele mensen blij kunnen maken.

een nieuw jaar Kerkelijk Nieuws

 

Wij willen alle mensen die ons steunen heel hartelijk danken voor uw hulp en wij hopen ook volgend jaar weer op uw hulp te mogen rekenen.

Vergeet met de Kerstdagen de hutjes niet, ook dat is voor ons een bron van inkomsten.

En ons motto is en blijft” Vele kleintjes maken één grote.”

Voor iedereen een gezond –vredig en gelukkig Kerstfeest en voor 2016 alle goeds.

Stg. Vrienden van Joseph, december 2015

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *