Waarschijnlijk heeft u het al gelezen, of heeft u ze al geproefd de “ JOSEPH BURGERS “van onze slager Frank. Wat een mooi initiatief om deze burgers speciaal voor ons te maken en dan € 1,- per schaal van 4 aan ons te geven. Wij die zoveel en zo lekker te eten hebben, op deze manier iets van onze welvaart te geven aan de armen in Kenia.

Nu ik de verhalen hoor van Father Folkert Kruis is het soms echt schrijnend, dat mensen in dit soort landen nog dood gaan van de honger of dorst. Wij kunnen ons het niet voorstellen. Door dit soort acties blijven we de minder bedeelde in onze samenleving helpen.

Ook was er vorige week de actie van het bollen pellen. Jammer dat vele van u verstek moesten laten gaan, maar in de 10 jaren dat we gepeld hebben, waren er vele die hun steentje bijgedragen hebben. Daarvoor heel veel dank. We gaan wel stoppen met deze actie en is er dit jaar voor het laatst gepeld! De mensen die 10 jaar gelden begonnen waren allemaal rond de 70. Als je daar 10 jaar bij op telt dan zijn zij 80 jaar! Het is mooi geweest. Helaas werken de jongeren onder ons werken bijna allemaal, dus kunnen gewoon niet. Veel dank ook aan de Fa. Pronk die ons altijd gastvrij ontvangen hebben.

Wij gaan op vakantie maar in Kenia starten ze half juli met de bouw van de twee waterputten. De boor is dan vrij en zodoende gaan ze aan de gang in een gebied waar veel rotsen zijn, dus een hele klus om daar doorheen te boren.

Wij wensen u allemaal een hele fijne vakantie, ver weg of dichtbij, geniet van alles om u heen en allemaal weer gezond en wel thuis.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *