Op dit moment lijkt het rustig, maar dat is niet helemaal waar. We zijn druk bezig om alle officiële begrotingen van de komende projecten binnen te krijgen. Soms is het moeilijk, omdat de afstand erg ver is. En een hele begroting van het begin tot de opening kennen ze eigenlijk niet, omdat ze zelf meestal in fases bouwen. Wat jaren kan duren.

Als nieuwe projecten staan nu het 4e lokaal in Mwitha de waterprojecten in Saboti en Benon, de putten zijn er nu nog de pijpleidingen na de scholen en tappunten voor de gemeenschap. Nu gaat het water nog via tanks met brommers naar de scholen en verschillende plaatsen in de dorpjes.

Van kennissen hoorde ik, die net terug zijn van een maand Kenia, om hun projecten te bezoeken, dat de fascinaties in Kenia hee langzaam op gang komen, dat je de grote steden moet mijden maar zij hadden hun verblijf heel goed ervaren, mondkapjes en afstand en de avondklok zijn nog wel nodig, Als dit zo doorgaat kunnen wij misschien ook begin volgend jaar weer eens die kant op, om het een en ander te bekijken en misschien te regelen. We wachten af wat Corona hier en in het buitenland gaat doen.

Begin november horen we van de 40 MM wat deze wandeltocht voor ons en vele andere projecten heeft opgeleverd. Ook onze vrienden uit Tuitjenhorn hebben meer dan 100 km gewandeld voor deze organisatie. Met de vlaggetjeslijn van Nel wordt er nog regelmatig versiert , zie de bestellingen die bij haar binnen komen, prachtig hoor.

Want uw weet alle kleine beetjes helpen.
Ons motto: VELE KLEINTJES – MAKEN ÉÉN GROTE!,

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *