We zijn blij dat we weer wat nieuws kunnen laten weten vanuit Kenia.

Zo vierde Father Joseph vorige week z’n 70 ste verjaardag en al vieren ze hun verjaardagen niet in Kenia, hij was toch heel blij met onze felicitaties. Hij maakt het goed en werkt nog steeds op afstand in de gevangenis, waar hij heel veel goed doet, niet alleen met een luisterend oor maar zeker ook met hulp aan deze mensen, door het geven van zeep en waspoeder om zichzelf te wassen en ook hun kleding.

Dat is Father Joseph, hij geeft soms meer dan hij kan geven, maar van iets minder eten wordt ik niet ziek. Zegt hij dan. Ook is het vaccin voor Corona aangekomen in Kenia, maar het zal nog wel heel lang duren voordat de gewone bevolking gevaccineerd wordt, vertelde hij. Dat stond ook in de Keniaanse krant, eerst de regering dan de dokters en verplegend personeel dan nog veel meer belangrijke personen en dan de bevolking. En als je weet dat er bijna 70 miljoen mensen wonen duurt het nog wel even voordat iedereen ingeënt is. Toch vallen de meeste doden niet door de Corona maar wel van de honger.

Via de kerken en vrijwilligers organisaties proberen ze te helpen, maar in een land zo groot is het moeilijk iedereen te voorzien van eten.
Daarom zijn wij heel blij met het werk van de Fadyli groep die de zieken en arme bevolking in onze regio, waar wij onze projecten hebben, helpen met voedsel en medicijnen.

Dank daarom aan Nel die nog steeds mondkapjes maakt en ze natuurlijk ook verkoopt.

Ook in ons land zijn we nog niet van de mondkapjes af, dus denk u die van mij zijn nu wel aan vernieuw toe, u kunt altijd naar Nel bellen,06 12288030, ze heeft ze in voorraad, of maakt ze voor u naar uw wensen. Met dit geld ondersteunen we de armen in het ziekenhuis en de regio Kitale waar onze Fadyli groep werkzaam is.

Samen kunnen we veel betekenen voor onze medemens ver weg! U helpt ons in deze Vastentijd door aan ons te denken en ons door uw gift te helpen. Wilt u een gift speciaal geven voor de hongersnood zet dit dan bij uw betaling. Dan gaat het rechtstreeks naar de Fadyli groep.
Samen staan we sterk, want ons motto is nog steeds:

Vele kleintjes maken één grote!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *